Over Ons

background-banner

Ons Team

Chiropractie Bergen staat op 2 locaties met 5 specialisten voor u klaar.
Wij zijn gespecialiseerd in rug- en nekpijn en helpen u graag om uw pijnklachten kwijt te raken.

Thomas Soeters

Mijn carrière in de gezondheidszorg ben ik begonnen als fysiotherapeut. Dit beviel mij heel goed, maar ik wilde graag meer algemene medische kennis vergaren. Daarom besloot ik geneeskunde te gaan studeren. Vlak voordat ik daarmee zou beginnen kwam ik in aanraking met chiropractie. De studie tot chiropractor bleek veel gemeen te hebben met de studie tot basisarts, maar dan gespecialiseerd in stoornissen van met name de wervelkolom. Ik kwam er al snel achter dat ik hierbij het beste op mijn plek zou zijn. Ik ben vertrokken naar Engeland en heb daar de 5 jarige universitaire opleiding tot chiropractor gevolgd. Daar heb ik nog geen dag spijt van gehad! Ik ben op dinsdag en woensdag in de praktijk in Bergen te vinden en op maandag en donderdag in Alkmaar.

Thomas is aangesloten bij de NCA (Nederlandse Chiropractoren Associatie) en de SCN (Stichting Chiropractie Nederland)

Maak een afspraak
  • Quote

    Mijn uitdaging is om uit te zoeken waar precies het probleem zit en dit vervolgens helemaal op te lossen. U helpen pijnvrij te kunnen werken, sporten en genieten van het leven, dat is mijn doel!

Dyon Bekkers

Tijdens mijn studie fysiotherapie raakte ik geïnteresseerd in de wervelkolom en de relatie met het zenuwstelsel. Reden voor mij om na mijn afgeronde studie fysiotherapie verder te gaan studeren. Net als Thomas Soeters heb ik dit gedaan aan de AECC in Engeland en ben daar cum laude afgestudeerd. Het was een mooie en interessante studie, maar nog mooier is het dagelijks in de praktijk te kunnen toepassen. U vindt mij op dinsdag en donderdag in de praktijk in Bergen. Op maandag en vrijdag ben ik in de praktijk in Alkmaar.

Dyon is aangesloten bij de NCA (Nederlandse Chiropractoren Associatie) en de SCN (Stichting Chiropractie Nederland)

Maak een afspraak
  • Quote

    Je lichaam wordt aangestuurd door je zenuwstelsel, deze wordt weer beschermd door je wervelkolom. Een goed functionerende rug is daarom essentieel voor de gezondheid van iedereen!

Nikky van Bodegom

Mijn loopbaan begon als radiodiagnostisch laborant. Tijdens mijn studie Medisch Beeldvormende en Radiotherapeutische Technieken (MBRT) aan de Hanze Hogeschool in Groningen, raakte ik steeds meer geïnteresseerd in de complexiteit van de wervelkolom, het zenuwstelsel en de daaraan gerelateerde klachten. Ik wilde graag meer doen voor patiënten dan alleen beeldmateriaal leveren. Toen ik zelf door rugklachten in aanraking kwam met chiropractie, wist ik wat mijn definitieve beroepskeuze moest worden. Ik heb mijn baan opgezegd en ben mijn droom achterna gegaan: de 5 jarige universitaire opleiding Chiropractie aan het AECC in Engeland. Mijn speciale interesse en specialisme is gericht op het behandelen van baby’s, kinderen en het toepassen van medical taping. Op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag kunt u mij vinden in de praktijk in Alkmaar.

Nikky is aangesloten bij de NCA (Nederlandse Chiropractoren Associatie) en de SCN (Stichting Chiropractie Nederland)

Jimmy Ruiter

Na een jaar als fysiotherapeut te hebben gewerkt bij Fysiotherapie Elisabeth in Alkmaar groeide mijn nieuwsgierigheid naar het functioneren van het menselijk lichaam. Vooral de wervelkolom en het zenuwstelsel vond ik bijzonder interessant. Dit heeft ertoe geleid dat ik Chiropractie ben gaan studeren aan de Welsh Institute of Chiropractic in Wales welke ik Cum Laude heb afgerond.
Mijn energie haal ik uit de omgang met mensen waarbij we samen opzoek gaan naar de passende oplossing voor zijn of haar klacht. Mijn doel is ervoor te zorgen dat mensen zelf controle krijgen over hun klachten. In mijn vrije tijd beoefen ik verschillende sporten zoals voetbal, squash, zwemmen en padel. Op woensdag en donderdag ben ik te vinden in de praktijk in Bergen. Op maandag, dinsdag en vrijdag in Alkmaar.

Jimmy is aangesloten bij de NCA (Nederlandse Chiropractoren Associatie) en de SCN (Stichting Chiropractie Nederland)

Maak een afspraak

Opleiding & Registratie

Wilt u meer weten over onze opleiding en registratie, lees dan hier verder.